Publikationer Vi publicerar rapporter från avslutade forskningsprojekt och andra projekt där BFUF varit delaktig. Här finns också vårt nyhetsbrev INVIT. Du hittar våra publikationer genom att skriva sökord och/eller välja kategorier nedan.Filtrera på: KategoriAvhandlingarBFUF RapportserieKonferensartikelKonferenser och seminarierKrönikorNyhetsbrevet INVITPublicerade artiklarRemissvar och inspelWorking papersÖvriga publikationerÖvriga Rapporter KunskapsområdePlatsutveckling, destinationNaturturismMat och dryckVarumärke, marknadsföringKulturKompetensförsörjningInnovationHållbarhetFöretagsutvecklingEvenemangDigitaliseringArbetsmiljö Sortera efter: År - FallandeÅr - StigandeTitel Innovationer inom besöksnäringen 2017 | Övriga publikationerLadda ner PDFGå till projektet The innovation of things in hotels 2017 | Övriga publikationerLadda ner PDFHotell som innovativa arbetsplatserInnovation i besöksnäringenBFUF Rapport #7 Hur ser morgondagens hotell ut? 2017 | BFUF RapportserieLadda ner PDFHotell som innovativa arbetsplatserInnovation i besöksnäringen Orienteringsbok: Platsinnovation för ett attraktivt samhälle 2017 | Övriga publikationerLadda ner boken.Gå till projektet Piteå science park föreläser i riksdagen om platsinnovation 2017Piteå Science ParkGå till projektet Platsinnovationer i Piteå 2017 | Övriga publikationerNorrbottens affärerGå till projektet Balettpremiär på attraktiv plats – platsinnovation 2017 | Övriga publikationerPiteå-tidningenGå till projektet INVIT #4 December 2016 2016 | Nyhetsbrevet INVITLänk Community Formation and Sense of Place – Seasonal Tourism Workers in Rural Sweden 2016 | Publicerade artiklarWiley Online LibraryGå till projektet Wage determinants in the Swedish tourism sector 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet Making Meals in Small Seasonal Restaurants 2016 | Publicerade artiklarJournal of Culinary Science & TechnologyGå till projektetAustralian and New Zealand Academy of Management, Brisbane 2016 Hotel innovations, non-financial performance and sustainable human resource management 2016 | KonferensartikelArtikelnGå till projektet Deriving Value from Customer Based Meal Experiences... 2016 | Publicerade artiklarJournal of Culinary Science & TechnologyGå till projektet Hotell och restaurang extremt bra på innovation 2016 | Övriga publikationerJönköpingsposten 20161009Gå till projektet INVIT #3 September 2016 2016 | Nyhetsbrevet INVITLänkBFUF Rapport #6 Morgondagens turist – hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen? 2016 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektetBFUF Rapport #5 Vem tänker på besöksnäringen? Nr 2, 2015 2016 | BFUF RapportserieLadda ner PDF Matturismen kan ge landsbygden ett lyft 2016 | Övriga publikationerSvD Debatt 20160626Gå till projektet Restaurant practices – time, planning, knowledge and dreams. Problem med länken? Kontakta oss. 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet INVIT #2 Juni 2016 2016 | Nyhetsbrevet INVITLänkInläggsnavigering← 1 … 6 7 8 9 10 →
The innovation of things in hotels 2017 | Övriga publikationerLadda ner PDFHotell som innovativa arbetsplatserInnovation i besöksnäringen
BFUF Rapport #7 Hur ser morgondagens hotell ut? 2017 | BFUF RapportserieLadda ner PDFHotell som innovativa arbetsplatserInnovation i besöksnäringen
Orienteringsbok: Platsinnovation för ett attraktivt samhälle 2017 | Övriga publikationerLadda ner boken.Gå till projektet
Balettpremiär på attraktiv plats – platsinnovation 2017 | Övriga publikationerPiteå-tidningenGå till projektet
Community Formation and Sense of Place – Seasonal Tourism Workers in Rural Sweden 2016 | Publicerade artiklarWiley Online LibraryGå till projektet
Wage determinants in the Swedish tourism sector 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet
Making Meals in Small Seasonal Restaurants 2016 | Publicerade artiklarJournal of Culinary Science & TechnologyGå till projektet
Australian and New Zealand Academy of Management, Brisbane 2016 Hotel innovations, non-financial performance and sustainable human resource management 2016 | KonferensartikelArtikelnGå till projektet
Deriving Value from Customer Based Meal Experiences... 2016 | Publicerade artiklarJournal of Culinary Science & TechnologyGå till projektet
Hotell och restaurang extremt bra på innovation 2016 | Övriga publikationerJönköpingsposten 20161009Gå till projektet
BFUF Rapport #6 Morgondagens turist – hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen? 2016 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektet
Matturismen kan ge landsbygden ett lyft 2016 | Övriga publikationerSvD Debatt 20160626Gå till projektet
Restaurant practices – time, planning, knowledge and dreams. Problem med länken? Kontakta oss. 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet