Filtrera på:
AI-robotar i besöksnäringen: En framtid med nya kollegor
Handelshögskolan vid Karlstads universitet
Trendspaning – besöksnäringen till 2035
BFUF i samarbete med HRF och Visita
Hur får vi fler att vilja arbeta i köket? – en studie av restauranganställda
Institutionen för kultur och samhälle, Högskolan Dalarna
Utkantens attraktivitet – en studie om besöksnäringens förutsättningar i utsatta områden
Institutionen för strategisk kommunikation, Lunds universitet
Att resa med hund – Hundturism med fokus på livskvalitet och destinationsresiliens
Institutionen för strategisk kommunikation, Lunds universitet
Återvin – minskat vinsvinn i besöksnäringen
Grythyttan Culinary Science & Innovation Inc.
Färdväg mot Paris i landskap bortom vägnätet – En studie av potentiell minskad klimatpåverkan och genomförbarhet av åtgärder baserade på tillräcklighet och effektivitet i Svenska Turistföreningen
Institutionen Hållbar utveckling, miljövetenskap och teknik, KTH
Restauranghantverk med alla sinnen
BFUF i samarbete med UHR och Örebro universitet
Framtidens mötesindustri: affärsmodeller, interaktioner och värdskap i digitaliseringens tidsålder
Lunds universitet, institutionen för strategisk kommunikation
Krisdriven innovation: från reaktiva åtgärder till nya hållbara turismtjänster i pandemins spår
Luleå tekniska universitet
Klimatsmarta lösningar genom samhällsvetenskapligt experiment
Mittuniversitetet
Kompetent, kunnig och stolt: Lärande som varumärkeslöfte i besöksnäringen
Luleå tekniska universitet
I besöksnäringens ”nya normala” – hur värderas turismutbildning?
Högskolan Dalarna
Social hållbarhet för framtida medarbetare inom hotell- och restaurang
Linnéuniversitetet
Greentopia
Svensk Live