Filtrera på:
Forskningslitteratur om mat och måltider – en inventering
Måltidsakademin
Tillväxtvärk?
Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
När blir maten värd en resa? En studie om kulinarisk turism.
Högskolan i Borås, Institutionen Handels- och IT-högskolan
Framgångsfaktorer för besöksnäringskluster
Internationella Handelshögskolan i Jönköping
Måltidsföretagare – från kalaskokerskor till gourmetkrögare
Örebro universitet, Restaurang- och hotellhögskolan
Nyckelindikatorer för betalningsvilja/turismflexibilitet
Lunds universitet, Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Besöksnäringens snabbväxare
HUI Research
Sveriges mest attraktiva bransch
Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
Samhällets roll i besöksnäringens utveckling
Högskolan Dalarna
Modulskatt – schablonskatt för hotell- och restaurangbranschen
Handelshögskolan vid Göteborgs universitet
Säsonger i svensk besöksnäring – problem och möjligheter
HRF och Visita
Stolta svenska krogar
Restaurangakademin
Kockprojektet – ökad risk för lungcancer?
Karolinska Institutet
Valideringsmodell för hotell, restaurang och turism
Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
Arbetstidsoptimering i praktiken för hotell- och restaurangbranschen – pilotprojekt
HRF och Visita (då SHR)
Besöksnäringen i Sverige 2009 – pilotprojekt
HRF och Vistia (då SHR)