Filtrera på:
Besöksanledningars vara eller icke-vara: informationsspridningens betydelse för attraktioners framgång
Lunds universitet, Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Öka intresset för svenska idrottsevenemang: En studie av internationella sportturister
Göteborgs universitet, Centrum för turism (CFT)
Attraktiva varumärken i besöksnäringen – Från image till position
Luleå tekniska universitet
Äta ute – En studie av besökares aktiviteter relaterat till mat och måltider
Umeå universitet, Restauranghögskolan
Innovation i besöksnäringen
Internationella handelshögskolan i Jönköping
Platsinnovationer i Swedish Lapland
Luleå tekniska universitet
Idrott och besöksnäring – hållbara evenemang
BFUF och Riksidrottsförbundet
Hotell som innovativa arbetsplatser
Göteborgs universitet, Handelshögskolan
Rörlighet och karriärvägar i den svenska besöksnäringen
Högskolan Dalarna
Morgondagens turist – Hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen?
Luleå tekniska universitet
Forskningslitteratur om mat och måltider – en inventering
Måltidsakademin
Tillväxtvärk?
Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
När blir maten värd en resa? En studie om kulinarisk turism.
Högskolan i Borås, Institutionen Handels- och IT-högskolan
Framgångsfaktorer för besöksnäringskluster
Internationella Handelshögskolan i Jönköping
Måltidsföretagare – från kalaskokerskor till gourmetkrögare
Örebro universitet, Restaurang- och hotellhögskolan
Nyckelindikatorer för betalningsvilja/turismflexibilitet
Lunds universitet, Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Besöksnäringens snabbväxare
HUI Research