Publikationer Vi publicerar rapporter från avslutade forskningsprojekt och andra projekt där BFUF varit delaktig. Här finns också vårt nyhetsbrev INVIT. Du hittar våra publikationer genom att skriva sökord och/eller välja kategorier nedan.Filtrera på: KategoriAvhandlingarBFUF RapportserieKonferensartikelKonferenser och seminarierKrönikorNyhetsbrevet INVITPublicerade artiklarRemissvar och inspelWorking papersÖvriga publikationerÖvriga Rapporter KunskapsområdePlatsutveckling, destinationNaturturismMat och dryckVarumärke, marknadsföringKulturKompetensförsörjningInnovationHållbarhetFöretagsutvecklingEvenemangDigitaliseringArbetsmiljö Sortera efter: År - FallandeÅr - StigandeTitel INVIT #3 September 2016 2016 | Nyhetsbrevet INVITLänkBFUF Rapport #6 Morgondagens turist – hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen? 2016 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektetBFUF Rapport #5 Vem tänker på besöksnäringen? Nr 2, 2015 2016 | BFUF RapportserieLadda ner PDF Matturismen kan ge landsbygden ett lyft 2016 | Övriga publikationerSvD Debatt 20160626Gå till projektet Restaurant practices – time, planning, knowledge and dreams. Problem med länken? Kontakta oss. 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet INVIT #2 Juni 2016 2016 | Nyhetsbrevet INVITLänk På resa i matlandet 2016 | Publicerade artiklarPå resa i matlandet, Carlsson bokförlagGå till projektet Platsinnovation – ett recept mot avfolkning 2016 | Övriga publikationerSVID, artikelGå till projektet INVIT #1 Mars 2016 2016 | Nyhetsbrevet INVITLänk SVID på Bokmässan – platsinnovation 2015 | Övriga publikationerSVID, artikelGå till projektet Platsinnovation i Swedish Lapland ska skapa attraktiva samhällen 2015 | Övriga publikationerSVID, artikelGå till projektet Samhällsdesign genom platsinnovation 2015 | Publicerade artiklarSwedish Design Research JournalAttraktiv stadskärna genom platsinnovativa synergierPlatsinnovationer i Swedish Lapland INVIT #4 December 2015 2015 | Nyhetsbrevet INVITLänkBFUF Rapport #4 Var fungerar besöksnäringen? 2015 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektet Improved Meal Offerings in Tourist Destinations Provided by Professional Practitioners 2015 | AvhandlingarLänkGå till projektet Optimizing or maximizing growth? A challenge for sustainable tourism 2015 | Publicerade artiklarJournal of Sustainable TourismGå till projektet Are high-growth firms overrepresented in high-tech industries? 2015 | Publicerade artiklarIndustrial and Corporate Change, abstractLadda ner hela artikeln (pdf)Gå till projektet INVIT #3 September 2015 2015 | Nyhetsbrevet INVITLänk INVIT #2 Juni 2015 2015 | Nyhetsbrevet INVITLänk INVIT #1 Mars 2015 2015 | Nyhetsbrevet INVITLänkSidnumrering för inlägg← 1 … 8 9 10 11 12 →
BFUF Rapport #6 Morgondagens turist – hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen? 2016 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektet
Matturismen kan ge landsbygden ett lyft 2016 | Övriga publikationerSvD Debatt 20160626Gå till projektet
Restaurant practices – time, planning, knowledge and dreams. Problem med länken? Kontakta oss. 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet
På resa i matlandet 2016 | Publicerade artiklarPå resa i matlandet, Carlsson bokförlagGå till projektet
Platsinnovation – ett recept mot avfolkning 2016 | Övriga publikationerSVID, artikelGå till projektet
Platsinnovation i Swedish Lapland ska skapa attraktiva samhällen 2015 | Övriga publikationerSVID, artikelGå till projektet
Samhällsdesign genom platsinnovation 2015 | Publicerade artiklarSwedish Design Research JournalAttraktiv stadskärna genom platsinnovativa synergierPlatsinnovationer i Swedish Lapland
Improved Meal Offerings in Tourist Destinations Provided by Professional Practitioners 2015 | AvhandlingarLänkGå till projektet
Optimizing or maximizing growth? A challenge for sustainable tourism 2015 | Publicerade artiklarJournal of Sustainable TourismGå till projektet
Are high-growth firms overrepresented in high-tech industries? 2015 | Publicerade artiklarIndustrial and Corporate Change, abstractLadda ner hela artikeln (pdf)Gå till projektet