Publikationer Vi publicerar rapporter från avslutade forskningsprojekt och andra projekt där BFUF varit delaktig. Här finns också vårt nyhetsbrev INVIT. Du hittar våra publikationer genom att skriva sökord och/eller välja kategorier nedan.Filtrera på: KategoriAvhandlingarBFUF RapportserieKonferensartikelKonferenser och seminarierKrönikorNyhetsbrevet INVITPublicerade artiklarRemissvar och inspelWorking papersÖvriga publikationerÖvriga Rapporter KunskapsområdePlatsutveckling, destinationNaturturismMat och dryckVarumärke, marknadsföringKulturKompetensförsörjningInnovationHållbarhetFöretagsutvecklingEvenemangDigitaliseringArbetsmiljö Sortera efter: År - FallandeÅr - StigandeTitel Branschkoden 2025 2025 | Övriga publikationerLadda ner PDFGå till projektetBFUF Rapport #31 Tillräckligt? Hur gäster uppfattar hållbarhetsåtgärder på svenska fjällstationer 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektetBFUF Rapport #30 Gastronomisk beredskap – från lyx till nödvändighet, hållbar framtid med nygamla konserveringsmetoder 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet Platform Stories: The Role of Ideological Narratives in the Development of a Tourism Sharing Business Model 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet New Nordic Cuisine in practice: Storage and preservation practices as a means for a resilient restaurant sector 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet INVIT #3 Mars 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk INVIT #2 Februari 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk Let´s meet: the communication dynamics of value propositions of convention bureaus 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet INVIT #1 Januari 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk Co-designing carbon label interventions in restaurants: insights from a field experiment in a tourism destination 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet Nudge plus in tourism: reflexive behaviours and reflective attitudes 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet INVIT #9 December 2024 2024 | Nyhetsbrevet INVITLänk Drivers and inhibitors of gen Z’s proenvironmental travel engagement: exploring MOA factors and goal frames 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet INVIT #8 Oktober 2024 2024 | Nyhetsbrevet INVITLänkBFUF Rapport #29 Trendatlas för besöksnäringen – spaning till 2035 2024 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektet Employment in the tourism and hospitality industry: Toward a unified value proposition 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet INVIT #7 September 2024 2024 | Nyhetsbrevet INVITLänk INVIT #6 September 2024 2024 | Nyhetsbrevet INVITLänk Crisis: a driver for tourism innovation and service design? 2024 | KonferensartikelLänkGå till projektetBFUF Rapport #28 Nudging – hur besöksnäringen kan uppmuntra till ett mer hållbart beteende 2024 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektetSidnumrering för inlägg1 2 3 … 12 →
BFUF Rapport #31 Tillräckligt? Hur gäster uppfattar hållbarhetsåtgärder på svenska fjällstationer 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet
BFUF Rapport #30 Gastronomisk beredskap – från lyx till nödvändighet, hållbar framtid med nygamla konserveringsmetoder 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet
Platform Stories: The Role of Ideological Narratives in the Development of a Tourism Sharing Business Model 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
New Nordic Cuisine in practice: Storage and preservation practices as a means for a resilient restaurant sector 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Let´s meet: the communication dynamics of value propositions of convention bureaus 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Co-designing carbon label interventions in restaurants: insights from a field experiment in a tourism destination 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Nudge plus in tourism: reflexive behaviours and reflective attitudes 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Drivers and inhibitors of gen Z’s proenvironmental travel engagement: exploring MOA factors and goal frames 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
BFUF Rapport #29 Trendatlas för besöksnäringen – spaning till 2035 2024 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektet
Employment in the tourism and hospitality industry: Toward a unified value proposition 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Crisis: a driver for tourism innovation and service design? 2024 | KonferensartikelLänkGå till projektet
BFUF Rapport #28 Nudging – hur besöksnäringen kan uppmuntra till ett mer hållbart beteende 2024 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektet