Publikationer Vi publicerar rapporter från avslutade forskningsprojekt och andra projekt där BFUF varit delaktig. Här finns också vårt nyhetsbrev INVIT. Du hittar våra publikationer genom att skriva sökord och/eller välja kategorier nedan.Filtrera på: KategoriAvhandlingarBFUF RapportserieKonferensartikelKonferenser och seminarierKrönikorNyhetsbrevet INVITPublicerade artiklarRemissvar och inspelWorking papersÖvriga publikationerÖvriga Rapporter KunskapsområdePlatsutveckling, destinationNaturturismMat och dryckVarumärke, marknadsföringKulturKompetensförsörjningInnovationHållbarhetFöretagsutvecklingEvenemangDigitaliseringArbetsmiljö Sortera efter: År - FallandeÅr - StigandeTitel INVIT #7 November 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk Barrier-free nature: the case of accessible information and activities in the Swedish outdoors 2025 | Publicerade artiklarLänkGå till projektet Avhandling: Behind the Scenes of Pro-Environmental Tourist Behavior: Exploring Barriers, Drivers, and Antecedents 2025 | Övriga publikationerLänkGå till projektet A tale of two generations, their environmental attitudes, and combined signs of the green gap 2025 | Publicerade artiklarLänkGå till projektetBFUF Rapport #32 Grönt varumärke – Ett webbaserat experiment för hållbar utveckling i besöksnäringen 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet INVIT #6 Oktober 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk INVIT #5 Augusti 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk INVIT #4 Juni 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk Branschkoden 2025 2025 | Övriga publikationerLadda ner PDFGå till projektetBFUF Rapport #31 Tillräckligt? Hur gäster uppfattar hållbarhetsåtgärder på svenska fjällstationer 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektetBFUF Rapport #30 Gastronomisk beredskap – från lyx till nödvändighet, hållbar framtid med nygamla konserveringsmetoder 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet Platform Stories: The Role of Ideological Narratives in the Development of a Tourism Sharing Business Model 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet New Nordic Cuisine in practice: Storage and preservation practices as a means for a resilient restaurant sector 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet INVIT #3 Mars 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk INVIT #2 Februari 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk Let´s meet: the communication dynamics of value propositions of convention bureaus 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet INVIT #1 Januari 2025 2025 | Nyhetsbrevet INVITLänk Co-designing carbon label interventions in restaurants: insights from a field experiment in a tourism destination 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet Nudge plus in tourism: reflexive behaviours and reflective attitudes 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet INVIT #9 December 2024 2024 | Nyhetsbrevet INVITLänkSidnumrering för inlägg1 2 3 … 12 →
Barrier-free nature: the case of accessible information and activities in the Swedish outdoors 2025 | Publicerade artiklarLänkGå till projektet
Avhandling: Behind the Scenes of Pro-Environmental Tourist Behavior: Exploring Barriers, Drivers, and Antecedents 2025 | Övriga publikationerLänkGå till projektet
A tale of two generations, their environmental attitudes, and combined signs of the green gap 2025 | Publicerade artiklarLänkGå till projektet
BFUF Rapport #32 Grönt varumärke – Ett webbaserat experiment för hållbar utveckling i besöksnäringen 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet
BFUF Rapport #31 Tillräckligt? Hur gäster uppfattar hållbarhetsåtgärder på svenska fjällstationer 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet
BFUF Rapport #30 Gastronomisk beredskap – från lyx till nödvändighet, hållbar framtid med nygamla konserveringsmetoder 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet
Platform Stories: The Role of Ideological Narratives in the Development of a Tourism Sharing Business Model 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
New Nordic Cuisine in practice: Storage and preservation practices as a means for a resilient restaurant sector 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Let´s meet: the communication dynamics of value propositions of convention bureaus 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Co-designing carbon label interventions in restaurants: insights from a field experiment in a tourism destination 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Nudge plus in tourism: reflexive behaviours and reflective attitudes 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet