Publikationer Vi publicerar rapporter från avslutade forskningsprojekt och andra projekt där BFUF varit delaktig. Här finns också vårt nyhetsbrev INVIT. Du hittar våra publikationer genom att skriva sökord och/eller välja kategorier nedan.Filtrera på: KategoriAvhandlingarBFUF RapportserieKonferensartikelKonferenser och seminarierKrönikorNyhetsbrevet INVITPublicerade artiklarRemissvar och inspelWorking papersÖvriga publikationerÖvriga Rapporter KunskapsområdePlatsutveckling, destinationNaturturismMat och dryckVarumärke, marknadsföringKulturKompetensförsörjningInnovationHållbarhetFöretagsutvecklingEvenemangDigitaliseringArbetsmiljö Sortera efter: År - FallandeÅr - StigandeTitel Platsinnovationer i Piteå 2017 | Övriga publikationerNorrbottens affärerGå till projektet Balettpremiär på attraktiv plats – platsinnovation 2017 | Övriga publikationerPiteå-tidningenGå till projektet BFUF remissvar: Forskningsproposition 2016 2016 | Remissvar och inspelLadda ner PDF Location of leisure: the New Economic Geography of leisure services 2016 | Publicerade artiklarLeisure Studies, ladda ner (pdf)Gå till projektet Are unemployed immigrants more likely to be hired by high-growth firms? 2016 | Working papersVetenskaplig artikelGå till projektet High-growth firms: Not so vital after all? 2016 | Publicerade artiklarInternational Review of Entrepreneurship, 14:4 Ladda ner hela artikeln (pdf)Gå till projektet INVIT #4 December 2016 2016 | Nyhetsbrevet INVITLänk Community Formation and Sense of Place – Seasonal Tourism Workers in Rural Sweden 2016 | Publicerade artiklarWiley Online LibraryGå till projektet Wage determinants in the Swedish tourism sector 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet Making Meals in Small Seasonal Restaurants 2016 | Publicerade artiklarJournal of Culinary Science & TechnologyGå till projektetAustralian and New Zealand Academy of Management, Brisbane 2016 Hotel innovations, non-financial performance and sustainable human resource management 2016 | KonferensartikelArtikelnGå till projektet Deriving Value from Customer Based Meal Experiences... 2016 | Publicerade artiklarJournal of Culinary Science & TechnologyGå till projektet Hotell och restaurang extremt bra på innovation 2016 | Övriga publikationerJönköpingsposten 20161009Gå till projektet INVIT #3 September 2016 2016 | Nyhetsbrevet INVITLänkBFUF Rapport #6 Morgondagens turist – hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen? 2016 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektetBFUF Rapport #5 Vem tänker på besöksnäringen? Nr 2, 2015 2016 | BFUF RapportserieLadda ner PDF Matturismen kan ge landsbygden ett lyft 2016 | Övriga publikationerSvD Debatt 20160626Gå till projektet Restaurant practices – time, planning, knowledge and dreams. Problem med länken? Kontakta oss. 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet INVIT #2 Juni 2016 2016 | Nyhetsbrevet INVITLänk På resa i matlandet 2016 | Publicerade artiklarPå resa i matlandet, Carlsson bokförlagGå till projektetSidnumrering för inlägg← 1 … 7 8 9 10 11 →
Balettpremiär på attraktiv plats – platsinnovation 2017 | Övriga publikationerPiteå-tidningenGå till projektet
Location of leisure: the New Economic Geography of leisure services 2016 | Publicerade artiklarLeisure Studies, ladda ner (pdf)Gå till projektet
Are unemployed immigrants more likely to be hired by high-growth firms? 2016 | Working papersVetenskaplig artikelGå till projektet
High-growth firms: Not so vital after all? 2016 | Publicerade artiklarInternational Review of Entrepreneurship, 14:4 Ladda ner hela artikeln (pdf)Gå till projektet
Community Formation and Sense of Place – Seasonal Tourism Workers in Rural Sweden 2016 | Publicerade artiklarWiley Online LibraryGå till projektet
Wage determinants in the Swedish tourism sector 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet
Making Meals in Small Seasonal Restaurants 2016 | Publicerade artiklarJournal of Culinary Science & TechnologyGå till projektet
Australian and New Zealand Academy of Management, Brisbane 2016 Hotel innovations, non-financial performance and sustainable human resource management 2016 | KonferensartikelArtikelnGå till projektet
Deriving Value from Customer Based Meal Experiences... 2016 | Publicerade artiklarJournal of Culinary Science & TechnologyGå till projektet
Hotell och restaurang extremt bra på innovation 2016 | Övriga publikationerJönköpingsposten 20161009Gå till projektet
BFUF Rapport #6 Morgondagens turist – hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen? 2016 | BFUF RapportserieLadda ner PDFGå till projektet
Matturismen kan ge landsbygden ett lyft 2016 | Övriga publikationerSvD Debatt 20160626Gå till projektet
Restaurant practices – time, planning, knowledge and dreams. Problem med länken? Kontakta oss. 2016 | Publicerade artiklarScandinavian Journal of Hospitality and TourismGå till projektet
På resa i matlandet 2016 | Publicerade artiklarPå resa i matlandet, Carlsson bokförlagGå till projektet