Filtrera på:
Sortera efter:
Deriving Value from Customer Based Meal Experiences...
Hotell och restaurang extremt bra på innovation
BFUF Rapport #6 Morgondagens turist – hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen?
Matturismen kan ge landsbygden ett lyft
Restaurant practices – time, planning, knowledge and dreams. Problem med länken? Kontakta oss.
På resa i matlandet
Äta ute – En studie av besökares aktiviteter relaterat till mat och måltider
Umeå universitet, Restauranghögskolan
Innovation i besöksnäringen
Internationella handelshögskolan i Jönköping
BFUF Rapport #4 Var fungerar besöksnäringen?
Improved Meal Offerings in Tourist Destinations Provided by Professional Practitioners
Are high-growth firms overrepresented in high-tech industries?
Hotell som innovativa arbetsplatser
Göteborgs universitet, Handelshögskolan
Morgondagens turist – Hur ska besöksnäringen bemöta e-generationen?
Luleå tekniska universitet
The Economic Geography of Leisure and Hospitality Destinations
När blir maten värd en resa? En studie om kulinarisk turism.
Högskolan i Borås, Institutionen Handels- och IT-högskolan
Framgångsfaktorer för besöksnäringskluster
Internationella Handelshögskolan i Jönköping
Besöksnäringens snabbväxare
HUI Research