Mat och dryckFiltrera på: KategoriProjektPublikationerBFUF PlayNyheter Sortera efter: År - FallandeÅr - StigandeTitel BFUF Rapport #30 Gastronomisk beredskap – från lyx till nödvändighet, hållbar framtid med nygamla konserveringsmetoder 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet New Nordic Cuisine in practice: Storage and preservation practices as a means for a resilient restaurant sector 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet Restauranghantverk med alla sinnen 2024-08-27 | BFUF Play Restauranghantverk med alla sinnen, lärarhandledning 2024 | Övriga RapporterLadda ner PDFGå till projektet Co-designing carbon label interventions in restaurants: insights from a field experiment in a tourism destination 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet Mat och dryck Mat och dryck Mat och dryck Using crossmodal correspondences as a tool in wine communication 2023 | Publicerade artiklarLänkGå till projektet Enhancing the design of wine labels 2023 | Publicerade artiklarLänkGå till projektet The imitation game – exploring the double-grip analysis for creating analog wines 2023 | Publicerade artiklarLänkGå till projektet Specialkostguiden 2022 | Övriga publikationerLadda ner PDFGå till projektet Har ni specialkost? 2022-03-01 | BFUF Play Äta ute 2022-03-01 | BFUF Play Årets ciceron 2023 2023-12-06 | BFUF Play Återvin 2024-04-15 | BFUF Play Gastronomisk beredskap 2025-06-03 | BFUF Play Tillräckligt? 2025-08-26 | BFUF Play Minskat klimatavtryck hos vinterturismdestinationer genom att ”boosta” hållbara matval 2021 jan – 2023 juni | Forskningsprojekt | Projekt beviljade 2020Högskolan Dalarna Eat, sleep, fly, repeat: meal patterns among Swedish business travellers – avhandling 2020LänkGå till projektetSidnumrering för inlägg1 2 →
BFUF Rapport #30 Gastronomisk beredskap – från lyx till nödvändighet, hållbar framtid med nygamla konserveringsmetoder 2025 | BFUF RapportserieBFUF-rapportGå till projektet
New Nordic Cuisine in practice: Storage and preservation practices as a means for a resilient restaurant sector 2025 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Restauranghantverk med alla sinnen, lärarhandledning 2024 | Övriga RapporterLadda ner PDFGå till projektet
Co-designing carbon label interventions in restaurants: insights from a field experiment in a tourism destination 2024 | Publicerade artiklarVetenskaplig artikelGå till projektet
Using crossmodal correspondences as a tool in wine communication 2023 | Publicerade artiklarLänkGå till projektet
The imitation game – exploring the double-grip analysis for creating analog wines 2023 | Publicerade artiklarLänkGå till projektet
Minskat klimatavtryck hos vinterturismdestinationer genom att ”boosta” hållbara matval 2021 jan – 2023 juni | Forskningsprojekt | Projekt beviljade 2020Högskolan Dalarna
Eat, sleep, fly, repeat: meal patterns among Swedish business travellers – avhandling 2020LänkGå till projektet