Filtrera på:
Sortera efter:
Hur får vi fler att vilja arbeta i köket? – en studie av restauranganställda
Institutionen för kultur och samhälle, Högskolan Dalarna
Workplace learning in transient workplaces: the tourism and hospitality industry in the Arctic region
BFUF Rapport #25 Kompetent, kunnig och stolt
Kompetent, kunnig och stolt: Lärande som varumärkeslöfte i besöksnäringen
Luleå tekniska universitet
I besöksnäringens ”nya normala” – hur värderas turismutbildning?
Högskolan Dalarna
Attraktiva arbetsgivare – Employer branding i handels- och besöksnäring, slutrapport
BFUF Rapport #11 Karriär inom besöksnäringen – En studie av rörlighet och karriärvägar
Branschkoden
BFUF Rapport #8 Tillväxtbransch i förändring – prognoser för kompetensbehov inom hotell- och restaurangbranschen till år 2030
Svensk högre utbildning i Hospitality management – möjlighetsstudie
Star Management AB
Högre utbildning Hospitality management
Career paths and mobility in the Swedish hospitality sector
Community Formation and Sense of Place – Seasonal Tourism Workers in Rural Sweden
Wage determinants in the Swedish tourism sector
Rörlighet och karriärvägar i den svenska besöksnäringen
Högskolan Dalarna
Tillväxtvärk?
Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)