Filtrera på:
Sortera efter:
Årets ciceron 2023
Culinary Action: Hållbar gastronomi med råvaran i fokus Svensk besöksnäring, restauranger tillsammans med livsmedelsproducenter, har potential att bidra till hållbar…
Återvin
Minskat vinsvinn i besöksnäringen Vintillverkning är resurskrävande och har stor klimatpåverkan under både framställning och hantering. Druvorna odlas under lång…
Klimatsmarta lösningar genom samhällsvetenskapligt experiment
Mittuniversitetet
Social hållbarhet för framtida medarbetare inom hotell- och restaurang
Linnéuniversitetet
BFUF Rapport #17 Säkert! – Upplevd trygghet på svenska besöksmål
Access to Nature through Tourism : A Study of Four Perspectives on Inclusive Nature-based Tourism
Morgondagens gröna turist? – De unga generationernas perspektiv på hållbart resande
Luleå tekniska universitet
Kunskapsturism som attraktion och resurs
Centrum för turism, Göteborgs universitet
Tillgänglighet i Jämtlandsfjällen – resultat från en studie om inkluderande naturturism och friluftsliv
International Journal of Tourism Cities The narrative rhythm of terror: a study of the Stockholm terrorist attack and the “Last Night in Sweden” event
Enhancing Accessibility in Tourism & Outdoor Recreation
Rädslans geografi – turistdestinationen i skuggan av föreställningar om terrordåd
Lunds universitet, Institutionen för strategisk kommunikation
Tillgänglig och inkluderande naturturism: goda exempel på universellt utformade produkter
Mittuniversitetet/Etour
Optimizing or maximizing growth? A challenge for sustainable tourism
Idrott och besöksnäring – hållbara evenemang
BFUF och Riksidrottsförbundet