Filtrera på:
Sortera efter:
Äta ute
Tjänsteresenärer äter cirka 20-30 miljoner måltider ute varje år. De vill gärna ha husmanskost, inte betala för mycket och platser…
Har ni specialkost?
En av fem konferensgäster önskar specialkost. Vissa företag har aldrig mindre än 30 procent specialkost. Det här skapar både utmaningar…
Specialkostguiden
Eat, sleep, fly, repeat: meal patterns among swedish business travelers – artikel
BFUF Rapport #14 Har ni specialkost? – Specialkosten och hur den påverkar grupp- och konferensbokningar
Eat, sleep, fly, repeat: meal patterns among Swedish business travellers – avhandling
BFUF Rapport #15 Äta ute – Vad, var och hur tjänsteresenären äter
We are service people, and we stay until the job is done
Making Meals in Restaurants - Daily Practices and Professional Ideals
På resa i matlandet
Restaurant practices – time, planning, knowledge and dreams. Problem med länken? Kontakta oss.
Matturismen kan ge landsbygden ett lyft
Deriving Value from Customer Based Meal Experiences...
Making Meals in Small Seasonal Restaurants
Äta ute – En studie av besökares aktiviteter relaterat till mat och måltider
Umeå universitet, Restauranghögskolan
Improved Meal Offerings in Tourist Destinations Provided by Professional Practitioners
Forskningslitteratur om mat och måltider – en inventering
Måltidsakademin