Så hittar du rätt medarbetare – och ger dem lust att stanna kvar.
I Branschkoden finns branschens bästa verktyg, mallar och checklistor för framgångsrikt personalarbete samlade. Hur du underlättar och förenklar arbetet med att ta hand om nyanställda, hålla personalmöten och ge feedback. Indelad i fem olika avsnitt.
Branschkoden har tillkommit på initiativ av krögaren Fredrik Eriksson. Den är framtagen av HRF, Visita och BFUF i samarbete.
Branschkoden i fem kapitel
1. Rekrytera
Maria Bervander, vd på Fru Marias Bak lyfter fram Branschkoden.
2. Introducera
Frida Ununger, souschef på Sopköket tipsar om Branschkoden.
3. Utveckla
Johan Östman, ombudsman på Hotell- och restauranfacket HRF lyfter fram Branschkoden.
4. Engagera
Fredrik Eriksson, krögare på Långbro Värdshus, och initiativtagare till Branschkoden.
5. Sluta
Jens Dolk, krögare på K-märkt lyfter fram Branschkoden.
Länkar
För Visitas medlemmar finns Branschkoden på medlemsidorna, under Arbetsgivarguiden.
