Så hittar du rätt medarbetare – och ger dem lust att stanna kvar.
Branschens bästa verktyg för framgångsrikt personalarbete i besöksnäringen.
För dig som har personalarbete men inte HR-avdelning på företaget.
Hotell- och restaurangfacket och Visita har tillsammans tagit fram en branschkod för besöksnäringen.
Fem korta filmer för att sprida och inspirera:
1. Rekrytera
Maria Bervander, vd på Fru Marias Bak lyfter fram Branschkoden.
2. Introducera
Frida Ununger, souschef på Sopköket tipsar om Branschkoden.
3. Utveckla
Johan Östman, ombudsman på Hotell- och restauranfacket HRF lyfter fram Branschkoden.
4. Engagera
– Nå’t sån’t här hade jag behövt när jag började driva krog.
Fredrik Eriksson, krögare på Långbro Värdshus, och initiativtagare till Branschkoden.
5. Sluta
Jens Dolk, krögare på K-märkt lyfter fram Branschkoden.
Länkar
För Visitas medlemmar finns Branschkoden på medlemsidorna, under Arbetsgivarguiden.
