Publikationer

Filtrera på:

Sortera efter:

Visar alla publikationer i kategorin BFUF Rapportserie.

BFUF Rapport #30
Gastronomisk beredskap – från lyx till nödvändighet, hållbar framtid med nygamla konserveringsmetoder

BFUF Rapport #26
Vart är vi på väg?

BFUF Rapport #23
Morgondagens gröna turist? – De unga generationernas syn på hållbarhet och resor

BFUF Rapport #20
Man blir paff – yrkeselever inom hotell och restaurang om sexuella trakasserier och vad utbildningarna kan göra

BFUF Rapport #19
På gång – svensk forskning om turism och besöksnäring 2021

BFUF Rapport #14
Har ni specialkost? – Specialkosten och hur den påverkar grupp- och konferensbokningar

BFUF Rapport #13
Hur går det för oss? Svensk forskning om turism och besöksnäring 2019

BFUF Rapport #12
Legacy och evenemang – En modell för att arbeta långsiktigt med effekter av evenemang